OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαίνια στο Δ’ Βρεφικό Σταθμό Ασπροπύργου στην Κάτω Φούσα

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα Εγκαίνια του Δ’ Βρεφικού Σταθμού Ασπροπύργου στην Κάτω Φούσα, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου και του Προέδρου της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιου Παπαδόπουλου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αττικής και Βοιωτίας κ.κ. Χρυσόστομου.

Ένας Πρότυπος Βρεφικός Σταθμός κατασκευασμένος με υπερσύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές με στοιχεία Βιοκλιματικού σχεδιασμού και άρτια καταρτισμένο προσωπικό που ήρθε για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το σύνολο των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου αλλά και να εξυπηρετήσει πλήθος οικογενειών της πόλης. Εκπαιδευτικοί και καλεσμένοι, έπειτα από το κόψιμο της κορδέλας, περιηγήθηκαν στον χώρο θαυμάζοντας το νέο υπερσύγχρονο κτίριο.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα εγκαινιάζουμε, ένα ακόμα στολίδι για την πόλης μας, το Δ’ Βρεφικό Σταθμό. Ένα κτίριο υπερσύγχρονο που ήδη φιλοξενεί πλήθος βρεφών.

Βασική προτεραιότητά μου από την αρχή της θητείας μου ήταν να συμβάλω θετικά στο χώρο της προσχολικής ηλικίας, στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και τις οικογένειές τους. Και όλα αυτά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αφού στον Δήμο Ασπροπύργου καμιά οικογένεια δεν πληρώνει τροφεία».

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Σαββίδης Παντελής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Νέζης, η Δημοτική Σύμβουλος, κ. Σοφία Μαυρίδη, η Διευθύντρια του Βρεφικού Σταθμού, κ. Κωνσταντίνα Δάρα και το προσωπικού του Σταθμού.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice