OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εγκαίνια του Βιοκλιματικού Ε’ Βρεφικού Σταθμού Ασπροπύργου

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο εγκαινίασαν ένα ακόμα εμβληματικό έργο για τα παιδιά της πόλης τον Ε’ Βρεφικό Σταθμό Ασπροπύργου στο Ρουπάκι.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ματθαίος παρουσία του Δημάρχου, του Προέδρου της ΚΕΔΑ, των Αντιδημάρχων, κ.κ. Παντελή Σαββίδη και Αντώνιου Καραμπούλα, του Πρόεδρου του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Ισίδωρου Τσίγκου καθώς και του προσωπικού του σταθμού.

Ο νέος αυτός Βιοκλιματικός Σταθμός για βρέφη στο Ρουπάκι έχει δυναμικότητα 30 έως 40 παιδιών και θα δώσει λύση στις εργαζόμενες μητέρες και τις οικογένειές τους, οι οποίες θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους σε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό περιβάλλον σύγχρονων προδιαγραφών, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες δομές των μεγαλουπόλεων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, όλοι μαζί ξεναγήθηκαν στους χώρους του σταθμού όπου θα φιλοξενηθούν τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου ανέφερε σχετικά:

«Πίστευα και πιστεύω ότι τέτοια έργα για τα νέα παιδιά του Ασπρόπυργου αποτελούν προϋπόθεση αρμονικής οικογενειακής ζωής σε ένα σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε έμφαση στις προσχολικές δομές και δημιουργήσαμε πολλές, ώστε να ελαφρύνουμε τις οικογένειες της πόλης από ένα μηνιαίο έξοδο, αφού κανένα παιδί στον Δήμο μας δεν πληρώνει τροφεία. Εύχομαι όλες αυτές οι δομές να συνεχίσουν να αξιοποιούνται ορθά προσφέροντας τα καλύτερα στα παιδιά του Ασπρόπυργου.

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία».

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice