OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Κουράσης: Ευχαριστώ για την τιμή στο πρόσωπο μου, το δήμαρχο και το Δ.Σ. Χαλανδρίου

Την αμέριστη ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του στο δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο τέως δήμαρχος Γιώργος Κουράσης με αφορμή την τιμητική πλακέτα που του απένειμαν ως ελάχιστο δείγμα της πολυετούς προσφοράς του στα κοινά της πόλης.

Ο κ. Κουράσης αναφέρει:

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, σε όλους τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και στα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που εξέφρασαν στο πρόσωπό μου για την πολυετή προσφορά μου στο Δήμο μας.

Ήταν μια συγκινητική και αιφνίδια για μένα εκδήλωση στο πρόσωπό μου λίγο πριν την συζήτηση του προϋπολογισμού του Δήμου μας.

Απέδειξαν όλοι οι συνάδελφοι ότι ο πολιτικός σεβασμός και η μεταξύ μας αλληλοεκτίμηση, υπερέχουν και πως μοναδικός στόχος όλων μας είναι η επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ αυτούς που ήταν απέναντί μου.

Οι πρώτοι μοιράστηκαν και αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τις ιδέες και το όραμα του συνδυασμού.

Οι δεύτεροι έγιναν αφορμή για γόνιμο διάλογο χωρίς παρωπίδες. Θέλω να πιστεύω ότι και μέσα από αντιπαραθέσεις γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Σε μια μακρόχρονη πορεία στα αυτοδιοικητικά, με καλές και με αντίξοες συνθήκες εκτιμώ ότι θα γίνουν λάθη και παραλείψεις.

Σημασία ωστόσο, έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και οι αποφάσεις από τις θέσεις ευθύνης να γίνονται με καλή προαίρεση και κύριο γνώμονα την αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της.

Αυτό που μετράει τελικά είναι η αναγνώριση της προσφοράς και του ήθους ακόμα και από ανθρώπους με διαφορετική πολιτική οπτική.

Αυτό με κάνει, στον δικό μου τελικό απολογισμό να νιώθω ήρεμος που μπόρεσα να βάλω μια μικρή σφραγίδα στα μεγάλα του Δήμου μας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Ενισχύονται τα Δημοτικά Ιατρεία με 15 ιατρούς και νοσηλευτές

otavoice

Δ. Σουφλίου: Έναρξη του έργου αποκατάστασης της Γέφυρας Μεσημερίου – Μεγάλου Δερείου

otavoice

Με συνεργασία Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας αποκαθίσταται η Γέφυρα του Μόρνου

otavoice

O δήμος Πύργου στέκεται αρωγός στους οικονομικά ασθενέστερους μαθητές

otavoice

Πόρισμα Εισαγγελίας Βόλου: Δεν μπορούσε να κλείσει το θυρόφραγμα της Κάρλας

otavoice

Δ.Κορινθίων: Προγραμματική συμφωνία για ανάπλαση της πλατείας Δικαστικού Μεγάρου

otavoice