OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ορκίστηκε Δήμαρχος Ζωγράφου η Τίνα Καφατσάκη

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/12/2023 η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημάρχου Ζωγράφου, Τίνας Καφατσάκη και των Δημοτικών Συμβούλων στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ζωγράφου. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές, Ρ. Χρηστίδου και Π. Χρηστίδης, ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Ι. Χατζηγεωργίου, καθώς και η π. βουλευτής Τ. Αντωνίου εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και πολιτιστικών και αθλητικών συλλογών και πλήθος δημοτών για να ευχηθούν στη νέα δημοτική αρχή μια καλή και δημιουργική θητεία.

Η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Είναι μια δέσμευση ΟΛΩΝ ότι θα δουλέψουμε με εντιμότητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, λογοδοσία, σεβασμό στους πολίτες για την πρόοδο της πόλης μας. Η ανάδειξή μας στη διοίκηση του δήμου, η τιμή που μας έκαναν οι δημότες, είναι για εμάς ανάθεση ευθύνης και χρέος προσφοράς στην πόλη μας. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών καθώς και των νέων και σύνθετων προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα, τις αλλαγές που επιφέρει η πρόσφατη νομοθεσία τις οποίες με πολλή δουλειά και κόστος πρέπει να ενσωματώσουμε τη φετινή χρονιά στην πορεία υλοποίησης του έργου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους φορείς και να διεκδικήσουμε την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είμαστε πέρα και πάνω απ’ όλα αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να δουλέψουμε για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. Να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την πόλη μας ομορφότερη, ασφαλέστερη, φιλικότερη, καλύτερη! Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη συμβολή και τη βοήθεια όλων.»
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι: «Το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω είναι μεγάλο. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των δημοτών. Ξεκινάμε λοιπόν, με βαθύ αίσθημα των μεγάλων ευθυνών, αλλά και με πνεύμα αισιοδοξίας. Γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε με τη δική σας συμμετοχή να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής, να κάνουμε την πόλη μας τόπο για να ζεις και όχι απλά να κατοικείς. Έτσι θα αναβαθμίσουμε την πόλης μας. Θα οδηγήσουμε όλοι ΜΑΖΙ το Δήμο Ζωγράφου σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.»

Στην τελετή χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ζωγράφου Πατήρ Χαράλαμπος Πανόπουλος του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα.

Η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει καθήκοντα στις 2 Ιανουαρίου οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αντιδημάρχων.

Πηγή zografou24.gr

Σχετικά Άρθρα

Πρωτοπορεί ο Δήμος Μαλεβιζίου στον ψηφιακό του μετασχηματισμό

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Μεγάλη επιχείρηση κατά της αφισορύπανσης

otavoice

Αντιπροσωπεία του δήμου Μετεώρων στην αδελφοποιημένη πόλη Σβάμπαχ Γερμανίας

otavoice

Πέντε σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

otavoice

Ασπρόπυργος: Τελετή μνήμης και τιμής, για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

otavoice