OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ορκίστηκε η δημοτική αρχή Παλαιού Φαλήρου- Δεύτερη θητεία Φωστηρόπουλου

Η σημερινή τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου που προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ Συμεών, παρουσία Εκπροσώπων των Ιερών Ναών της πόλης μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν ο πρώην Δήμαρχος και νυν Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Διονύσης Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης, εκπρόσωποι Υπουργών και Βουλευτών, σημαντικά στελέχη των αρχών της πόλης μας αλλά και εκπρόσωποι πολιτιστικών και λοιπών Συλλόγων της τοπικής κοινωνίας.

«Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»… είναι ο όρκος του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου που θα είναι στο τιμόνι για την επόμενη πενταετία και που ανέφερε:

Στο Δημαρχείο μας δώσαμε τον όρκο, κοιτώντας στα μάτια τα παιδιά και τους δημότες της πόλης μας, που βρέθηκαν κοντά μας.
Με μεράκι, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης ξεκινάμε τη νέα θητεία μας, με ταπεινότητα και εργατικότητα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την πόλη μας.

Ευχαριστώ έναν προς έναν τους υπαλλήλους του Δήμου μας από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετούν το δήμο, γιατί χωρίς τη δική τους συνδρομή τίποτα δε θα μπορούσε να γίνει σήμερα και καμία μέρα. Είναι άλλωστε με τα τόσα χρόνια συνεργασίας η μεγάλη οικογένειά μου.

Ευχαριστώ φυσικά και τη δική μου οικογένεια, που διακριτικά αλλά ουσιαστικά είναι πάντα εκεί να με στηρίζει και να μου θυμίζει για ποιά πράγματα αξίζει να παλεύω και να μάχομαι καθημερινά.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους που αν και δεν εκλέχτηκαν ήταν με χαρά και σήμερα δίπλα μας.
Ευχαριστώ τέλος τους Δημοτικούς Συμβούλους νέους ή παλαιότερους και υπόσχομαι ότι θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά πως η ιστορία γράφεται από ομάδες.

Σήμερα ήταν μέρα χαράς και γιορτής που θα κρατήσουμε στην καρδιά μας.
Από αύριο ξεκινάμε και πάλι τη μάχη για ένα ακόμα καλύτερο Παλαιό Φάληρο για όλους εσάς.
Σας ευχαριστούμε!

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Προχωρούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Βιολογικού Σταθμού του Δάτου

otavoice

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων – Οι αποφάσεις

otavoice

Στο δημαρχείο Γλυφάδας, συναντήθηκαν Ν. Χαρδαλιάς – Γ. Παπανικολάου

otavoice

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice