OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ορκίστηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή και του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ενώ παρόντες σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση για την Περιφέρεια Ι.Ν. και την αυτοδιοίκηση ήταν ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών, Βουλευτές των νησιών του Ιονίου, Δήμαρχοι της Κέρκυρας, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, πρόεδροι των Επιμελητηρίων και επιστημονικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συγγενείς και φίλοι των περιφερειακών συμβούλων.

“Υπόσχομαι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα” “Συναισθάνομαι πλήρως το βάρος της ιστορικής ευθύνης να ηγείσαι και να διεκδικείς για αυτόν τον λαό. Είναι για μένα δέσμευση να υπηρετώ τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μου, εγώ και οι συνεργάτες μου. Όπως δεσμευτήκαμε, προεκλογικά, υπόσχομαι να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στη διοίκηση της Περιφέρειας”, τόνισε στην πρώτη επίσημη ομιλία του, ο νέος Περιφερειάρχης Ι.Ν. Γιάννης Τρεπεκλής. 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice