OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Τρικκαίων: Συνάντηση του Ν.Σακκά με το νέο Δ.Σ. Νέων

Την αμέριστη στήριξη και ενεργή συμπαράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Τρικκαίων εξέφρασε ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, στα μέλη του προεδρείου.

Μετά την αλλαγή στη σύνθεσή του, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Λάππας, ο αντιπρόεδρος κ. Θοδωρής Παλάσκας και η Γραμματέας κ. Στέργια Κόκκα επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο, σε μια κατ’ αρχάς εθιμοτυπική συζήτηση.

Ο κ. Σακκάς όμως επέκτεινε τη συνάντηση, δίνοντας περαιτέρω σημασία στη λειτουργία και τον ρόλο του Συμβουλίου Νέων, ενός θεσμού που ήδη έχει ασχοληθεί ενεργά με ζητήματα επικαιρότητας και ουσίας (βία κατά γυναικών, αλκοόλ στη νεολαία κ.α.).

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε η δυνατότητα προώθησης και από κοινού υλοποίησης νέων δράσεων, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να εκφράζει την ενεργή στήριξη του Δήμου.

Στη συζήτηση τονίστηκε η μέγιστη σημασία της ενασχόλησης των νέων των Τρικάλων και των χωριών του Δήμου με την πολιτική, ρόλο, που, όπως τόνισε ο κ. Σακκάς, προωθεί ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων.

Σε δεύτερο επίπεδο η συζήτηση περιστράφηκε σε ειδικότερα ζητήματα που αφορούν τους νέους και τις νέες, με την έμφαση να δίνεται στην ανεργία και στην πιθανότητα διοργάνωσης κάποιας σχετικής εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice