OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πύργου: Ανέλαβε ο Στάθης Καννής-“Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!”

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο οποίος χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έκανε ποδαρικό στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Ο κ. Καννής βρέθηκε στο γραφείο του στον πρώτο όροφο του δημαρχείου, όπου και αντάλλαξε ευχές με συνεργάτες του, μέλη της νέας δημοτικής αρχής και πολίτες που θέλησαν να του ευχηθούν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Καννής έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα με αισιοδοξία στο Δήμο Πύργου και έστειλε μήνυμα για πολλή δουλειά, αλλά και μια εποικοδομητική συνεργασία με τις δημοτικές παρατάξεις, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και την ανάπτυξη της ηλειακής πρωτεύουσας.

«Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας, το 2024 να είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους. Με την ανατολή του νέου έτους με αίσθημα ευθύνης η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μας. Πρώτα απ’ όλα για μας, είναι ο άνθρωπος. Με αισθήματα αισιοδοξίας, ελπίδας, αγάπης, αλληλεγγύης, θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Θέλουμε μαζί μας όλες τις δημοτικές παρατάξεις να είναι κοντά μας, προκειμένου να μπορέσουμε τις προκλήσεις αυτές να τις αντιμετωπίσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε θέληση, έχουμε σχέδιο, όραμα, στόχο και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε! Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους» ανέφερε στην πρώτη του επίσημη δήλωση ως δήμαρχος Πύργου ο Στάθης Καννής.

Με αφορμή την έλευση του νέου έτους, παρατέθηκε δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό μέγαρο από το νέο δήμαρχο Πύργου, όπου παραβρέθηκαν αυτοδιοικητικοί, εκκλησιαστικοί, επιστημονικοί φορείς, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και απλοί πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Ενισχύονται τα Δημοτικά Ιατρεία με 15 ιατρούς και νοσηλευτές

otavoice

Δ. Σουφλίου: Έναρξη του έργου αποκατάστασης της Γέφυρας Μεσημερίου – Μεγάλου Δερείου

otavoice

Με συνεργασία Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας αποκαθίσταται η Γέφυρα του Μόρνου

otavoice

O δήμος Πύργου στέκεται αρωγός στους οικονομικά ασθενέστερους μαθητές

otavoice

Πόρισμα Εισαγγελίας Βόλου: Δεν μπορούσε να κλείσει το θυρόφραγμα της Κάρλας

otavoice

Δ.Κορινθίων: Προγραμματική συμφωνία για ανάπλαση της πλατείας Δικαστικού Μεγάρου

otavoice