OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ ο Παναγιώτης Πλακεντάς

Επανεκλέχθηκε  στην ηγεσία της ΔΙΑΔΥΜΑ, ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, μετά τις διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της εταιρείας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους Παναγιώτη Πλακεντά (δήμαρχο Εορδαίας), Γιάννη Κορεντσίδη (δήμαρχο Καστοριάς). Γιάννη Λιάση (Δήμαρχο Αμυνταίου), Μίμη Ηλιάδη (αντιδήμαρχο Φλώρινας), Γιάννη Κοκκαλιάρη (δήμαρχο Κοζάνης), Γιώργο Ευκολίδη (αντιδήμαρχο Κοζάνης) και Ταταρίδη Κυριάκο (δήμαρχο Γρεβενών).

 «Είναι πολύ τιμητικό να ανανεώνεται η θητεία μου, μας περιμένει δουλειά σε μια κρίσιμη περίοδο. Η ΔΙΑΔΥΜΑ στην περασμένη θητεία και στο βάθος των χρόνων καινοτομεί, μεγαλώνει και προχωρά, με εξωστρέφεια και με πολλές δυνατότητες για να ανοίξει των κύκλο των εργασιών της, πάνω απ’ όλα πρέπει να διαχειριστούμε όμως ζητήματα τα οποία μπαίνουν από την κεντρική πολιτική σκηνή και αυτή η πρόκληση είναι μεγάλη», ανέφερε μετά την εκλογή του ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Αντιπρόεδρος ομόφωνα εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος επίσης ανανεώνει τη θητεία του και με τη σειρά του ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την επιλογή:

«Υπάρχει εμπειρία με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Πλακεντά, με τη ΔΙΑΔΥΜΑ να έχει χώρο για περαιτέρω ανάπτυξη και στηρίζεται απ’ όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας. Με τη συνεργασία όλων θα πάμε ακόμα καλύτερα», τόνισε ο δήμαρχος Καστοριάς.

Πηγή e-ptolemeos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί και για το επόμενο άλμα

otavoice

Συγκροτήθηκε η Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών (Ε.Κ.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου

otavoice