OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία η εκδήλωση για την ανακύκλωση, του Δήμου Πέλλας και της East West Greece

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε στα Γιαννιτσά η εκδήλωση- δράση που συνδιοργάνωσαν η East West Greece και ο Δήμος Πέλλας για τη βράβευση των μαθητών που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Συσκευασιών, με τίτλο ” Δεν είμαι ακόμα για τα σκουπίδια “. 

Οι μικροί είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο δημιουργικό εργαστήρι και να παίξουν με ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, ενώ πήραν ενημερωτικό υλικό για την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Την παράσταση έκλεψε η μασκότ “Βιολέτα”  που αποτέλεσε πόλη έλξης για τους μικρούς, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Φουντουκίδης Στάθης που τόνισε ότι “η ανακύκλωση πρέπει να μπει στη ζωή μας”. 

Η εταιρία ανακύκλωσης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Πέλλας για την άρτια συνεργασία, τη ζεστή φιλοξενία και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζει πράσινες δράσεις και νοοτροπίες.

Όπως τονίζει: Ευχαριστούμε τέλος όλους εσάς που στηρίζετε το έργο μας και είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε: να σκέφτεστε, να πράττετε και να ζείτε πράσινα!

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice

Συνεργασία μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Κλουζ της Ρουμανίας

otavoice