OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε κινητικότητα ο δήμαρχος Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου

Σε συνεχή δραστηριότητα  ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου στα πλαίσα του σχεδιασμού αναβλαθμισης της περιοχής των Αγράφων. Συγκεκριμένα:

Χθές παρευρέθηκε, στην εξαιρετικά πετυχημένη Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Μουζακίου και η ΑΜΚΕ ” ITAMOS MOUZAKI” με θέμα “Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πολίτες”. Στο πάνελ μαζί με τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη και τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο. Είχαν προηγηθεί ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από τους: Γιάννη Γούπιο, Δημήτρη Κατσούλη και Κώστα Νικολάου.

Προχθές συμμετείχε, σε ευρεία τεχνική σύσκεψη με στελέχη του ΥΠΑΝ και της ΜΟΔ για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων.

Ενώ προ τριημέρου είχε συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα με τον Υπουργό κ. Σκυλακάκη, την Υφυπουργό κα. Σδούκου και τον Γ. Γραμματέα κ. Αϊβαλιώτη, μαζί με τους Δημάρχους Λίμνης Πλαστήρα και Αγράφων, τον Βουλευτή κ. Σπάνια, τον επικεφαλής του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων κ. Φασούλα, καθώς και τον κ. Μακρυγιάννη, ως εκπρόσωπο του κ. Τσιάρα, προκειμένου να καταθέσουμε τεκμηριωμένες αντιρρήσεις για επιχειρούμενες εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice