OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Ασπροπύργου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

Το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον Ασπρόπυργο, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί τη συνδρομή και την ενεργό στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τέθηκαν στη συνάντηση εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Ηλία με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά.

Η ατζέντα του Δημάρχου αφορούσε τους άμεσους, μεσοπρόθεσμους και μακράς πνοής στόχους της νέας δημοτικής αρχής του Ασπρόπυργου. Περιλάμβανε ζητήματα υποδομών, ασφάλειας, περιβάλλοντος, υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του σημαντικότερου κόμβου οικονομίας και ενέργειας της χώρας, που μπορεί, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, να συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του Ασπρόπυργου, της Αττικής και της Ελλάδας συνολικά.

Ο κ. Ιωάννης Ηλίας υπογράμμισε ότι η ύπαρξη του εθνικού και ευρωπαϊκού θεσμικού πλαισίου, καθώς και των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορούν να στηρίξουν τη προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Ασπρόπυργου και της ευρύτερης περιοχής, δίνουν τον τόνο της προσπάθειας που πρέπει να εκδηλωθεί, μέσα από τη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας.

Απ΄ την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, υπογράμμισε ότι η συναντίληψη που υπάρχει, μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ασπροπύργου, για την αντιμετώπιση του συνόλου των θεμάτων που έθεσε ο κ. Ηλίας, συνιστά εγγύηση για την επιτυχή αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Βαρελάς σημείωσε ότι η ολοκληρωμένη μελέτη των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή, όπως αποτυπώθηκε στο πρόγραμμα που ενέκριναν οι πολίτες, με την ψήφο τους, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνει τη δυνατότητα για άμεσες δράσεις, ικανές να μεταβάλλουν δραστικά το τοπίο στον Ασπρόπυργο και όλη τη Δυτική Αττική.

Δήμαρχος Ασπροπύργου και Αντιπεριφερειάρχης, συμφώνησαν στην ιεράρχηση των ζητημάτων και στην εντατικοποίηση της συνεργασίας τους, για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση της κοινής τους προσπάθειας.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Κοινότητες

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Κοινόχρηστοι χώροι χωρίς αποκλεισμούς στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Κλιματική ουδετερότητα: 6 βήματα από τους 6 ελληνικούς Δήμους-πιλότους

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ενημέρωση θεμάτων πυρασφάλειας-πολιτικής προστασίας στους προέδρους των κοινοτήτων

otavoice

Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με Υφ.Εσωτερικών και Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

otavoice

Αγωνία για το Ναυάγιο Ζακύνθου: «Αν δεν γίνει κάτι, σε 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχει»

otavoice