OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα 30.01.2024 στο γραφείο του με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο Μιχαήλ Σεβδυνίδη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λέσβου Κώστα Αρώνη και του Εντεταλμένου Συμβούλου

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τον κ. Σεβδυνίδη στο Βόρειο Αιγαίο, ευχόμενος καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και στην συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών στα ζητήματα αρμοδιότητος του.

Από την πλευρά του ο Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή, τονίζοντας την διάθεση για συνεργασία προς όφελος των πολιτών του Βορείου Αιγαίου.

Διήμερη επίσκεψη εργασίας Περιφερειάρχη στη Σάμο 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Δ. Καλλία, Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικών, τον Ν. Νύκτα, Αντιπεριφερειάρχη Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου, τον Χ. Χατζηκυριαζή, Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων και τον Δ. Κουρσουμπά, Εντεταλμένο Σύμβουλο Μεταναστευτικής Κρίσης και Συντονισμού, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στη Σάμο την Πέμπτη και Παρασκευή, 1 και 2.2.2024.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice