OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Στέλιου Αγγελούδη με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Γιώργο Τσούνη

Τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Γιώργο Τσούνη υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στη δημιουργία του Πάρκου Μνήμης στην πλατεία Ελευθερίας, στην κατασκευή του Μουσείου Ολοκαυτώματος, στη διοργάνωση του Europride στη Θεσσαλονίκη τον προσεχή Ιούνιο αλλά και στις πρωτοβουλίες που μπορούν να ληφθούν ώστε να γίνει δυνατή η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε hub έρευνας, καινοτομίας και εξωστρέφειας.

«Στο πρόσωπο του Πρέσβη είδα έναν καλό φίλο της Θεσσαλονίκης, έναν δικό μας άνθρωπο που θα στηρίξει την προσπάθεια μας για την ανάταξη της πόλης» σημείωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Αγγελούδης.

Σχετικά Άρθρα

Δ:Αργιθέας: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση – Aπομακρύνθηκαν πέτρες και χώματα απ’ το οδικό δίκτυο

otavoice

Δήμαρχος Φυλής: Στόχος να δημιουργήσουμε δουλειές για τους συνδημότες μας

otavoice

Εκδήλωση για τις διατροφικές διαταραχές στις 15/3 στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει στο πρώτο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Kali Polis Project

otavoice

Η Π.Ι.Ν. στη Διεθνή Έκθεση «Salon Mondial du Tourisme» στο Παρίσι

otavoice

Πρωτοβουλία του Δ. Αγ. Βασιλείου για ένταξη σε διεθνές πρόγραμμα της Unesco

otavoice