OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το τελευταίο χειροκρότημα για τον Βασίλη Θώδα- Ήταν όλοι εκεί!

Το τελευταίο χειροκρότημα για τον πρώην δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, οι αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου συνόδευσαν μέσα σε κλίμα βαρύ πένθους και οδύνης τον εκλιπόντα, που έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα την Τετάρτη 10 Ιανουρίου μόλις στα 56 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης εξέτασης (στεφανιογραφεία) σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στις 12.30 στον Άγιο Θεράποντα Ζωγράφου, και ακολούθως με  συνοδεία μπάντας έκανε την τελευταία του διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που αγάπησε και υπηρέτησε με αυταπάρνηση,  μέχρι το Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου πλήθος κόσμου τον χειροκρότησε για τελευταία φορά, φωνάζοντας “Αθάνατος”.

Ράγισαν καρδιές και βούρκωσαν μάτια, όταν η αγαπημένη του μοναχοκόρη Αλίκη αποχαιρέτισε τον πατέρα της, προτρέποντας όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά να μην ξεχνάνε τα παιδιά τους. Ξέρω ότι έχω τον καλύτερο πατέρα του κόσμου, είπε μεταξύ άλλων.

Σε ένδειξη πένθος οι υπηρεσίες του Δήμου παρέμειναν κλειστές, ενώ το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα μεταξύ άλλων να δοθεί σε οδό της πόλης το όνομα “Δημάρχου Βασιλείου Θώδα”.

Επικήδιους εκφώνησαν η σύντροφος του Αγγελική, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και ο συνεργάτης του πρώην αντιδήμαρχος,  Δήμος Μπουλούκος. 

Ήταν όλοι εκεί. Πολιτικοί, δήμαρχοι, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, συναγωνιστές και φίλοι του εκλιπόντα, αλλά και πλήθος κόσμου που αποχαιρέτησαν με πόνο τον αγαπημένο τους δήμαρχο.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης,  ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Χάρης Θεοχάρης,  Βασίλης Σπανάκης, Σοφία Βούλτεψη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Τόνια Αντωνίου και ο Παύλος Χρηστίδης. 

Επίσης ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, δεκάδες δήμαρχοι όπως οι Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, Μοσχάτου-Ταύρου Ευθυμίου Ανδρέας, Ελληνικού- Αργυρούπολης Κωνσταντάτος Γιάννης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, Μαρκοπούλου Κ. Αλλαγιάννης, Φυλής Παππούς Χρήστος, Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος, Αργιθέας Στεργίου Ανδρέας. Ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας. 

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice