OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Τοποθετήθηκε σύγχρονο αλεξικέραυνο στο Γυμνάσιο Πηνείας στην Εφύρα»

Ένα ακόμα κρίσιμο ζήτημα για την περιοχή της Πηνείας, που αποτελούσε διεκδίκηση ετών για τους μαθητές και τους γονείς του Γυμνασίου Εφύρας, ολοκληρώθηκε έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και το αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Πρόκειται για την προμήθεια και τοποθέτηση ενός σύγχρονου αλεξικέραυνου, κόστους περίπου 9.800 ευρώ, το οποίο δεν θα εξυπηρετεί μόνο της ανάγκες του σχολεία, αλλά και μεγάλης έκτασης της Τοπικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, το έργο δίνει τη δυνατότητα προστασίας του σχολικού συγκροτήματος και των μαθητών του, ενώ προστατεύει και τις παρακείμενες περιουσίες σε ακτίνα 200 μέτρων.

Όπως τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης του αλεξικέραυνου ο αντιδήμαρχος Πηνείας και Πρωτογενούς Τομέα, πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι και παραμένει η ασφάλεια των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Προχωρούν τα έργα του διυλιστηρίου νερού στο πολεοδομικό συγκρότημα Κιλκίς

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Έργα που ενδυναμώνουν τις υποδομές του Λεκανοπεδίου»

otavoice

Ο Δήμος Καρδίτσας υποδέχθηκε τον «ποδηλάτη της ελπίδας» Σ. Μπαρμπαρόσο

otavoice

Ανοιχτά προγράμματα της ΔΥΠΑ στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στην κοπή πίτας και τελετή βράβευσης του Π.A.O.K. “ΜΟΡΙΑΣ”

otavoice

Καρναβαλικές και Αποκριάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Ασπροπύργου

otavoice