OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Καισαριανής: «Όχι άλλα βάρη στα λαϊκά στρώματα- Ξαναβρήκαμε το δήμο με τεράστια χρέη»

Η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική απέναντι στην Τοπική Διοίκηση, «με τη μείωση της χρηματοδότησης και την απαγόρευση προσλήψεων, σε συνδυασμό με τα τεράστια χρέη που συσσώρευσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, συνιστούν ένα σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος στο διαδικτυακό κανάλι G-TV και επισήμανε, στη συνέχεια: «Παρ’ όλα αυτά, είμαστε αποφασισμένοι να μην προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αύξηση των δημοτικών τελών. Απεναντίας θα εξετάσουμε ενδεχόμενες ελαφρύνσεις».

Στην πρώτη μας θητεία είχαμε παραλάβει ένα μεγάλο χρέος του δήμου αποτέλεσμα της γενικής πολιτικής αλλά και της δημοτικής αρχής και κατορθώσαμε να βάλουμε σε μια σειρά τα οικονομικά να ξεχρεώσουμε και σήμερα μετά από την θητεία της προηγούμενης αρχής ξανασυναντάμε τεράστια χρέη. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

Για το σκοπευτήριο είπε ότι η ιστορική μνήμη δεν πρέπει ούτε να κρύβεται και ούτε να ξεχνιέται και η ιστορία σε βοηθάει για το σήμερα και το αύριο. Το Μουσείο έχουμε σχεδιασμούς να αναβαθμιστεί.

Θα ζητήσουμε από την Περιφέρεια Αττικής νέες χρηματοδοτήσεις, για τα σχολεία, για έργα ανάπλασης, για το συγκοινωνιακό αλλά και για τις αναγκαίες υποδομές στον συνοικισμό στο πάνω μέρος της πόλης. Είναι ένα σχέδιο διεκδίκησης που θα μεταμορφώσει, θα αναπτύξει και θα λύσει ζητήματα στην πόλη μας.

Τέλος, ο Ηλίας Σταμέλος υπογράμμισε ότι η πολιτική της παρούσας Δημοτικής Αρχής συνοψίζεται ως εξής: «Όχι άλλα βάρη στα λαϊκά στρώματα! Διεκδίκηση μαζί με τον λαό και τους φορείς του για όλα όσα δικαιούται!».

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice