OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επαναλειτουργεί μετά από έξι μήνες το ΚΕΠ Γιάννουλης

Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων-αγιασμού του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου.

«Η επαναλειτουργία του ΚΕΠ Γιάννουλης είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα που ολοκληρώνεται, για την επιστροφή στην κανονικότητα, την επιστροφή σε μια πιο ομαλή καθημερινότητα για τους κατοίκους της περιοχής και τους εξυπηρετούμενους από το συγκεκριμένο Κέντρο, μετά το πλήγμα από την καταστροφική πλημμύρα που προκάλεσε η θεομηνία Daniel.

Είναι πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημίες στις περιουσίες των συμπολιτών μας -και γίνονται, μέρα με την ημέρα, βήμα-βήμα. Με τη σημερινή ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του ΚΕΠ, για την υπευθυνότητα και ευαισθησία που επέδειξαν, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας», τόνισε ο κ.Μαμάκος.

Να σημειωθεί ότι στην τελετή μετείχαν οι κκ. Μιχαήλ Τσακίρης, Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Κωνσταντίνος Βλαχούλης, Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Περιαστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μπαράκος, Πρόεδρος Κοινότητας Γιάννουλης, Νίκος Παπαδημούλης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών, Σπύρος Δεμίρης, Διευθυντής ΚΕΠ Γιάννουλης, και υπάλληλοι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice