OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Μία ακόμη δράση με δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων και γατών από εθελοντές κτηνιάτρους υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, που ήδη εκπονεί. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool».

Οι δωρεάν στειρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν σημάνσεις, εμβολιασμούς και αποπαρασιτώσεις, θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου (Λευκόβρυση).

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί όσους πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου συντροφιάς και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος ή η γάτα που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350457, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, της σήμανσης, του εμβολιασμού και της αποπαρασίτωσης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Σημειώνεται ότι για τη στείρωση απαιτείται η μεταφορά του αδέσποτου ζώου από τον πολίτη στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, την ημέρα και την ώρα που θα προγραμματιστεί το ραντεβού. Από τη δράση θα αποκλειστούν όσα ζώα διαχειρίζονται ως δεσποζόμενα. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας του αδέσποτου ζώου εφόσον ο πολίτης το επιθυμεί.

Σχετικά Άρθρα

Γ.Γ. Αποβλήτων στην ΚΕΔΕ: Το τέλος ταφής θα επιστραφεί στο σύνολο στους δήμους

otavoice

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice