OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Παιανίας: Καθήλωσε το κοινό η κατανυχτική συναυλία με ύμνους για το Πάσχα

Σε κλίμα κατάνυξης, επί δύο ώρες περίπου, εκατοντάδες δημότες απόλαυσαν μια μοναδική συναυλία. Ο ΙΝ Αγίας Μαρίνας Παιανίας αποτέλεσε το τέλειο φυσικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τη σοπράνο Κάτια Πάσχου και τον τενόρο Δημήτρη Σιγαλό οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Δημήτρη Γιάκα στο πιάνο καθήλωσαν το κοινό με ύμνους για το Πάσχα από τους μεγάλους του παγκόσμιου ρεπερτορίου: Φορέ, Μπαχ, Γκουνό, Βέρντι, Μότσαρτ, Κατσίνι, Ραμίρεθ. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ευχαρίστησε τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση η οποία, όπως είπε, «μας βάζουν στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας» ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Θανάσης Μιχαλόπουλος σημείωσε πως ηεκδήλωση είναι η συνέχεια της αντίστοιχης περυσινής η οποία αγκαλιάστηκε από όλους τους δημότες, σημειώνοντας πως η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει πως αντίστοιχες διοργανώσεις έλειπαν από τον Δήμο Παιανίας, δεσμευόμενος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες.

Σχετικά Άρθρα

Η Τήλος κρατά ζωντανή την παράδοση – Η γιορτή του Καληδόνα

otavoice

Δ. Βόλβης: Εκδήλωση μνήμης για την 204η επέτειο της Μάχη της Ρεντίνας

otavoice

Τραγωδία στο Δήμο Λαμιέων – Νεκρός ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης σε τροχαίο

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς στον Δ. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: «Aναβάθμιση της ζωής των πολιτών με έργα ουσίας»

otavoice

Η Αθηνά Αηδονά στα 112 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς

otavoice

Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

otavoice