OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Α.Μ.Θ: Στο Διδυμότειχο ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όπου προήδρευσε σε τεχνική σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και άλλων επιτελών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηακν ζητήματα τεχνικής φύσεως αλλά και στρατηγικής ανάπτυξης της περιοχής με την χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η Περιφέρεια. Συζητήθηκαν, όλες οι τεχνικές ανάγκες που έχει ο Δήμος Διδυμοτείχου και παράλληλα δράσεις και έργα σημαντικού αντίκτυπου για την περιοχή.

Η συνεργασία με τον α’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Διοίκησής μας, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη η περιοχή μας” σχολίασε ο κ. Περιφερειάρχης, ευχαριστώντας όλους τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Βενετίδης Κωνσταντίνος, Κατσογριδάκης Στυλιανός, Μπαχαρίδου Φανή και Πουλιλιός Ευάγγελος, ο Δ/ντης του γραφείου Περιφερειάρχη Μαυρίδης Βασίλειος καθώς και ο μηχανικός Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κος Στογιαννίδης Σταύρος.

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice