OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

70η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ: Ο Δήμος Κηφισιάς σας καλεί σε μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία

Με χαρά σας καλωσορίζουμε και φέτος στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ενός θεσμού που έχει ταυτιστεί με την ιστορία και τη φυσιογνωμία της Κηφισιάς και κάθε χρόνο γίνεται σημείο αναφοράς για όλη την Αττική.

Φέτος γιορτάζουμε την 70η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα σημείο τομής στην πορεία του θεσμού προς το μέλλον.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε θέσει ως στόχο η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς να μπει σε μια νέα εποχή εξωστρέφειας, με έμφαση στην ποιότητα, την ανθοκομική ποικιλία και το πλούσιο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που την συνοδεύουν. Μια Έκθεση με πυρήνα το ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς που θα διαχέει όμως την ενέργειά της σε όλη την πόλη, δημιουργώντας ένα πραγματικά εορταστικό κλίμα για να συστήσει και πάλι την πόλη και την αγορά της Κηφισιάς στους Αθηναίους, ξυπνώντας όλες εκείνες τις μνήμες που την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς διαχρονικά.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στα περίπτερα της Έκθεσης, να συνομιλήσετε και να ενισχύσετε τους παραγωγούς και εκθέτες, να παρακολουθήσετε τα προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, να διασκεδάσετε με το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει και φυσικά να κάνετε και μια βόλτα στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, απολαμβάνοντας μια μοναδική ανοιξιάτικη εμπειρία στο πιο όμορφο προάστιο της Αττικής!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Βασίλης Ξυπολυτάς 

Η Αντιδήμαρχος Ανθοκομικής & Φιλοζωίας  Έλενα Χρονοπούλου

Ακολουθεί το πρόγραμμα της 70ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice

Συνεργασία μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Κλουζ της Ρουμανίας

otavoice