OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κιλκίς: Άριστες εντυπώσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων

Το ελπιδοφόρο μέλλον, οι ανθοί του κλασικού στίβου από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και από την Εύβοια μέχρι τη Ζάκυνθο, αξιοποίησαν παραγωγικά το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς το περασμένο Σαββατοκύριακο στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σύνθετων Αγωνισμάτων.

Οι νέοι αθλητές στις κατηγορίες Κ-16 και Κ-20 δεν πήραν ανάσα καθώς αγωνίστηκαν σε πολλά αθλήματα του στίβου, ακολουθώντας το πρόγραμμα της διοργάνωσης που ήταν αρκούντως απαιτητικό ως προς την κύρια συμμετοχή στο δέκαθλο και στο όκταθλο αλλά και ως προς τις ανάγκες της τακτικής προθέρμανσής τους.

Οι εντυπώσεις των διαγωνιζομένων αθλητών, προπονητών και της τεχνικής ηγεσίας ήταν άριστες και για τις αθλητικές επιδόσεις που καταγράφηκαν αλλά και για τις αξιοζήλευτες υποδομές που διαθέτει για τα αγωνίσματα του στίβου το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Η τελευταία επισήμανση τονίστηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων από τους φιλοξενούμενους αθλητικούς παράγοντες.

Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κιλκίς.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Κοινότητες

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Κοινόχρηστοι χώροι χωρίς αποκλεισμούς στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Κλιματική ουδετερότητα: 6 βήματα από τους 6 ελληνικούς Δήμους-πιλότους

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ενημέρωση θεμάτων πυρασφάλειας-πολιτικής προστασίας στους προέδρους των κοινοτήτων

otavoice

Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με Υφ.Εσωτερικών και Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

otavoice

Αγωνία για το Ναυάγιο Ζακύνθου: «Αν δεν γίνει κάτι, σε 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχει»

otavoice