OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης: Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που αντιστέκεται ακόμα!

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που αντιστέκεται ακόμα! Αυτό τονίζει με νόημα ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, με αφορμή τα δρώμενα της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων που διαδραματίστηκαν και μαγνήτισαν χιλιάδες δημότες και επισκέπτες. Ο κ. Κωνσταντάτος στηλίτευσε την “παρακμιακή κουλτούρα” της Eurovision και την έφερε σε αντιδιαστολή με την ελληνική παράδοση τα έθιμα που επβιώσαν μέσα στο πέρασμα αιώνων. Είχανε 20 αιώνες ιστορίας στους ώμους τους, είπε για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης ανέφερε:

Σε μία εποχή που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα είναι δεμένη στο άρμα της “παρακμιακής κουλτούρας” της Eurovision, εμείς στο Ελληνικό Αργυρούπολη επιμένουμε ότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα, της αρχαίας παράδοσης και των Εθίμων, που 100 χρόνια μετά συνεχίζει το Ταφικό Έθιμο των προσφύγων, στους “ώμους” των υπερήφανων παιδιών της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που αντιστέκεται, η δική μας Ελλάδα, και 5 μέρες τώρα στα Σούρμενα, δεκάδες χιλιάδες πολίτες που παρακολούθησαν τα δρώμενα, μας το απέδειξαν περίτρανα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ένωση Ποντίων Σουρμένων και στις υπηρεσίες του Δήμου, που όλοι μαζί διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία, το 100ό Πανποντιακόν Πανούρ, παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών!

Και του χρόνου στα Σούρμενα!

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice