OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Δ.Μ: Έναρξη εργασιών στις κατολισθήσεις του Λαιμού Πρεσπών

Στον Λαιμό Πρεσπών οι κάτοικοι ενημερώθηκαν σχετικά με την έναρξη των εργασιών, στα δύο σημεία των κατολισθήσεων, εντός της Τ.Κ. Πισοδερίου και στο 11οχλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας-Καστοριάς.
Ένα σημαντικό έργο ξεκίνησε, με την προοπτική μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί ο δρόμος ασφαλής σε κατοίκους και επισκέπτες.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης επεσήμανε την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η Περιφέρεια αυτό το τετράμηνο ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες.

Με ανάλογη στόχευση και ένταση η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τη Δημοτική Αρχή Πρεσπών και τις τεχνικές υπηρεσίες (Έδρας και ΠΕ Φλώρινας) μεριμνούν για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων παρουσιαστούν.

Έχοντας την συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων, μετά από αυτήν τη δύσκολη για αυτούς περίοδο, που το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα παραμείνει κλειστό, (για ενάμιση μήνα περίπου) θα ακολουθήσει μία περίοδος και άλλων σημαντικών αναπτυξιακών παρεμβάσεων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ήδη έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για τον οδικό άξονα Λαιμού-Διασυνοριακής Διάβασης καθώς και την αναβάθμιση των χώρων στα δύο τελωνεία Νίκης, Κρυσταλλοπηγής.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice