OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Θάσος στους 20 καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς

Στον κατάλογο με τους 20 καλύτερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για το 2024 που δημοσίευσε ο οργανισμός European Best Destination (EBD), με βάση την ψήφο από 1.000.000 ταξιδιώτες από 172 χώρες συμπεριλαμβάνεται η πανέμορφη Θάσος.

Ο δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης, ανέφερε πως η Θάσος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας σε αυτή την λίστα. Εκπροσωπούμε τον ελληνικό τουρισμό.  Θεωρώ ότι και φέτος θα τα καταφέρουμε, έστω και αν υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα, που είναι φυσικό με τόσο κόσμο.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιωάννης Μαρκιανός, ανέφερε ότι είμαστε χαρούμενοι με την επιτυχία του νησιού να είναι στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης ανάμεσα σε μέρη όπως το Μονακό και η Μαρμπέγια. Αυτό το αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα ετών και προσπάθειας πολλών ανθρώπων.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου σε μια όμορφη εκδήλωση την Παρασκευή 10 Μαϊου στο Καλογερικό, βράβευσε όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που διαχρονικά συνέβαλαν σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και αναδείχθηκαν τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και έργα τοπικών καλλιτεχνών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice