OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κ. Τζιούμης: «Με συνέργειες στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας»

Με προσωπική του επιστολή ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ευχαρίστησε όσους συνεισέφεραν τόσο υλικά όσο και οικονομικά στην ικανοποίηση μιας βασικής ανάγκης των ωφελούμενων παιδιών από τις παροχές των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και ιδιώτες ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Δήμου μας για χορηγία παιδικών υποδημάτων.

Τους ευχαριστούμε ειλικρινά και είμαστε σίγουροι ότι σε περίπτωση μελλοντικής ανάγκης θα μπορούμε ξανά ν’ απευθυνθούμε σε αυτούς για κάθε είδους αρωγή.

Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής

Αξιότιμοι Κύριοι,

Θα ήθελα ως Δήμαρχος του Δήμου Τρίπολης αλλά και ως απλός πολίτης να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, που επιδείξατε και την έμπρακτη απόδειξη αυτής με την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Δήμου μας για τη χορηγία παιδικών υποδημάτων στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου μας.

Η κίνησή σας αυτή όχι μόνο συνέβαλλε αποφασιστικά στην ικανοποίηση μιας βασικής ανάγκης των ωφελουμένων παιδιών από τις παροχές των Κοινωνικών Υπηρεσιών, αλλά αποτελεί και μια σημαντικότατη πράξη αλληλεγγύης και συνδρομής του κοινωνικού έργου του Δήμου Τρίπολης. Ενός έργου, το οποίο επιτελεί καθημερινά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών πόρων του, με γνώμονα και οδηγό την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας, ώστε να νιώθουν ισότιμα μέλη, χωρίς αποκλεισμούς.

Η άμεση προσωπική σας ανταπόκριση, το προσωπικό σας ενδιαφέρον, η διακριτικότητα και η ευγένεια, που επιδείξατε στο αίτημά μας, υπήρξαν αξιέπαινα και μας καλλιεργούν την ελπίδα ότι σε περίπτωση σημαντικής μελλοντικής ανάγκης, θα μπορούμε να απευθυνθούμε και πάλι σε εσάς για αρωγή.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης

Σχετικά Άρθρα

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice