OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κουρέτας και Μαμάκος στην Ανάσταση στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης

Πολλαπλά μηνύματα στέλνει η κοινή παρουσία Μητροπολίτη Λαρίσης, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Δημάρχου Λαρισαίων στις πληγείσες Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης κατά την τελετή της Ανάστασης του Θεανθρώπου…

Το γεγονός ότι επελέγη το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο χτυπήθηκε καταλυτικά από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, έρχεται να τονίσει πως η Θεσσαλία οκτώ μήνες μετά μετρά ακόμη τις πληγές που προκάλεσε το καταστροφικό φαινόμενο.

Συνάμα αναδεικνύει πως πέρα από τις υποδομές που σε πολλές περιοχές ισοπεδώθηκαν, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι καλούνται να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μετά την ιστορική θεομηνία με τα προβλήματα και την γραφειοκρατία να βάζουν συνεχώς εμπόδια.

Αναμφίβολα σημαντική – σε ψυχολογικό επίπεδο – η κίνηση του Μητροπολίτη Ιερώνυμου, του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και του δημάρχου Θανάση Μαμάκου να βρεθούν τα μεσάνυχτα της Ανάστασης δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Πλέον, ο καθένας από τη θέση του καλείται να φέρει σε πέρας το έργο που του αναλογεί, ώστε η συμπαράσταση στους πληγέντες να λάβει «σάρκα και οστά», πιέζοντας προς τούτο την Κυβέρνηση με στόχο να μην λειτουργήσει με τους συνήθεις «χαλαρούς» ρυθμούς.

Άλλωστε λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα είναι το Δαμάσι, όπου σεισμοπαθείς του Μαρτίου 2021 παραμένουν ακόμη σε κοντέινερ, με τις υποσχέσεις για άμεση αποκατάσταση των ζωών τους να μοιάζουν ήδη μακρινές…

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice