OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με επιτυχία διεξήχθη το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας

Το 3ο διήμερο Παιδικό Φεστιβάλ Θήβας έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Μαΐου 2024 στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας που έγινε ο αγαπημένος θεσμός της πόλης για μικρούς και μεγάλους με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων, του Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του «Ήρων» (κατάστημα Θήβας) με συνδιοργανωτές την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν. Μεγάλης Παναγίας Αγίου Δημητρίου Θηβών και του Event Concept by Vasianna, μας έδωσε για ακόμα μια χρονιά την ευκαιρία να εμπλακούμε όλοι στο παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και την παιδική ξεγνοιασιά!

Από το πρωί έως και αργά το απόγευμα, πλήθος δραστηριοτήτων απασχόλησαν τους μικρούς μας φίλους με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα υπό του ήχους της κονσόλας του Kifinas radio. Ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ που μας έφερε σε επαφή με τη φύση, τις τέχνες και την επιστήμη, διδαχθήκαμε, ενημερωθήκαμε και ευαισθητοποιηθήκαμε δημιουργώντας και διασκεδάζοντας. Το 3Ο Παιδικό Φεστιβάλ αποτέλεσε μια δυνατή εμπειρία που θα θυμόμαστε για καιρό! Αξιοσημείωτος είναι επίσης ο ζήλος και το μεράκι που κάθε χρόνο επιδεικνύουν οι εθελοντές της διοργάνωσης για να διεξαχθεί όσο πιο άρτια γίνεται αυτό το όμορφο Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, κόβοντας την κορδέλα για την έναρξη του Φεστιβάλ, υποσχέθηκε ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που δίνει ερεθίσματα και χαρά στα παιδιά!

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice