OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Οι Ωρωπιώτες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Δημήτρη Τσιόδρα

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Ωρωπιώτες στον Δημήτρη Τσιόδρα που επισκέφθηκε το Δήμο Ωρωπού στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας πέρα από πολιτικός έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Ωρωπό καθώς όπως είπε «έχω το ησυχαστήριο μου και όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο έρχομαι εδώ και γεμίζω τις μπαταρίες μου. Θα ήθελα να είμαι και περισσότερο χρόνο να βρίσκομαι σε αυτόν τον παράδεισο» και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε.

Έκανε αναφορά στην τιμητική πρόταση που του έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019 αλλά και στην πρόκληση των Ευρωεκλογών. Στο πολιτικό μήνυμα του τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μία «χαλαρή» ψήφος και πως το επιχείρημα της αντιπολίτευσης να δοθεί μήνυμα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό είναι ένα ψευδές αφήγημα που μόνο προβλήματα θα φέρει στη χώρα.

Τόνισε την ανάγκη να έχει η Ελλάδα δυνατή φωνή στις Βρυξέλλες όπου θα δοθούν μεγάλες μάχες για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, για την ενίσχυση των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τον τουρισμό.

Αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Εθνική Άμυνα, στην πτώση των ποσοστών ανεργίας, στην αξιοπιστία της Ελλάδας στη διεθνή πολιτική και οικονομική κοινότητα. Ολοκλήρωσε με σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του ως δημοσιογράφος και στις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες και στο μεταπτυχιακό του στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, στις ΗΠΑ.

Το Δημήτρη Τσιόδρα καλωσόρισαν και προλόγισαν ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Ν.Δ. Σπύρος Καυκόπουλος οι οποίοι τόνισαν πως ο Δημήτρης Τσιόδρας όποτε του δόθηκε η ευκαιρία βοήθησε τον τόπο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice