OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης

Την Κω και την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να ενημερώσει τους φορείς του πρωτογενή τομέα των νησιών αυτών.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 15/5 επισκέφθηκε την Κω όπου είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και στο Επαρχείο με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και αφορούν την πρωτογενή παραγωγή, παρουσία της Έπάρχου Ντίνας Σβύνου καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Ναβροζιδη.

Στη συνέχεια την Τρίτη επισκέφθηκε την Κάλυμνο όπου και εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλυμνίων Γιάννη Μαστροκούκο καθώς και με όλους τους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα παρουσία του Έπάρχου Μανώλη Μουσελή.

Επίσης στην Κάλυμνο επισκέφθηκε το Μελισσοκομικό Κέντρο Δωδεκανήσου καθώς και το υπό κατασκευή ιδιωτικό έργο τυποποίησης και συσκευασίας μελιού που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 2020 του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τον Διοικητή των Νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου κ.Φανιό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και αντάλλαξε απόψεις με τους φορείς των παραγωγικών φορέων των νησιών εν όψει και της έναρξης της νέας προγραμματικής περιόδου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ 2023 2027.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice