OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του αθλητικού συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑΣ” ο Δήμαρχος Μ. Ψυχάλης

Το θερμό χειροκρότημα απέσπασαν μικροί και μεγάλοι αθλητές στην καλοκαιρινή γιορτή του αθλητικού συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑΣ” από όσους παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 25/06 στο γήπεδο “Αστέρας” της κάτω Πεύκης, τα προγράμματα των επιδείξεων του τμήματος ταεκβοντό και του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεπερνώντας τα όριά τους και αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας ήταν συστηματική και δομημένη σε γερές βάσεις. Θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους των παιδιών, αφού αποτελούν τους καθοδηγητές για την επιτυχία!

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας Μάριος Ψυχάλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Σωτηρίου!

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε:

” Μια εξαιρετική καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου “ΑΙΑΝΤΑΣ” παρακολουθήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου 25/06 στην κάτω Πεύκη με αθλητές όλων των ηλικιών να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας πίστη και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν. Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Γεωργίου τους προπονητές τους μαθητές και τους εθελοντές γονείς που διοργάνωσαν αυτή την εξαιρετική εκδήλωση στο γήπεδο του Αστέρα της κάτω Πεύκης. Ο Δήμος μας Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι δίπλα σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία”.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice