OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Ανδραβιδας-Κυλλήνης Γ.Λέντζας

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Ανδραβιδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου «e-SHyIPS» που σκοπό έχει την αξιοποίηση του υδρογόνου σαν καύσιμη ύλη των επιβατικών πλοίων.

Μαζι του είναι ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Σκλαβενίτης Γ., οι υπάλληλοι του Τμήματος Προγραμματισμού κ. Αθανασόπουλος Ε., κ. Σαραντόπουλος Γ., και οι εξωτερικοί συνεργάτες κ. Γαρύφαλλος Γ., και κ. Παπαγιαννόπουλος Γ.

Στο συγκεκριμένο έργο που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024, ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης ήταν μέλη της κοινοπραξίας υλοποίησης με επικεφαλής εταίρο το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας δήλωσε ότι με τη σωστή διαχείριση των πόρων του προγράμματος, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταφέραμε να απορροφήσουμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων που προβλεπόντουσαν.

Σήμερα εδώ στις Βρυξέλλες στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου συζητήσαμε με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεση κατάθεση, και ταχεία υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου μας, που αφορούν τους άξονες σε υποδομές, ενέργεια, γεωργική εκμετάλλευση, τουρισμό, και πολιτισμό.

Με όπλο μας την εξωστρέφεια, δημιουργούμε έναν ισχυρό Δήμο.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice