OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στο 2ο Παιδαγωγικό Συνέδριο ο Δήμαρχος Κιλκίς

Στις εναρκτήριες εργασίες του 2ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΣ συμμετείχε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη τους διοργανωτές, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Κιλκίς και Παιονίας, για την πλούσια συγκομιδή σε επιστημονικό υλικό που καθιστά το Συνέδριο σε διοργάνωση υψηλών αξιώσεων και καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς στη γιορτή της παιδαγωγικής επιστήμης, της άνοιξης των Γραμμάτων όπως χαρακτηριστικά ανέφερε επαινώντας το έργο τους.

Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί από όλη την επικράτεια σημείωσε εμπνέονται, πειραματίζονται με την καινοτομία, μελετούν συνεχώς και εμπλουτίζουν το μοντέλο διδασκαλίας με ιδέες και πρακτικές, η εφαρμογή των οποίων θα αναζωογονήσει το δημόσιο σχολείο και θα ωφελήσει τους μαθητές.

Τις εργασίες του Συνεδρίου κήρυξε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Σωτήρης Μαρκάδας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Αναστασία Μπίτου απένειμε στον κ. Κυριακίδη τιμητική πλακέτα για τη διαρκή ενίσχυση του Δήμου Κιλκίς στο Παιδαγωγικό Συνέδριο, το οποίο στηρίζει και επιδοτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με την αιγίδα του ο Δήμος.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice