OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αγ.Βαρβάρας: Καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών

«Κάθε χρόνο και καλύτερη» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος, την καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που φέτος « παντρεύτηκε» με τη γιορτή των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου της πόλης.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο άλσος Μητέρας που με την πρωτότυπη διακόσμηση και τα χαμόγελα των παιδιών έγινε πιο όμορφο.

Οι παιδικοί σταθμοί οργάνωσαν ένα χορταστικό πρόγραμμα με παιχνίδια που σκέφτηκαν και κατασκεύασαν οι ίδιοι παιδαγωγοί, για να δώσουν ψυχή στο θέμα «παίζω, τρέχω και γελώ, με χαρά χοροπηδώ», με μασκότ και bubble show – ένα ωραίο θέαμα με δεκάδες φούσκες που αρέσει στα παιδιά.

Στο αμφιθέατρο του άλσους Μητέρας, τα παιδιά των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου παρουσίασαν με μουσική και κίνηση ένα παραμύθι «οι τρεις μαγικές φλογέρες», που πραγματικά μάγεψαν τους θεατές.

Δεν έλειψαν τα αγαπημένα εδέσματα των παιδιών, παγωτό και μπισκότα που έφτιαξε το προσωπικό των παιδικών σταθμών αλλά και τα ενθύμια για τους μικρούς καλεσμένους της γιορτής που οι ίδιοι κατασκεύασαν στα «εργαστήρια με τα καραβάκια» που στήθηκαν στο χώρο.

Διασκεδαστική, δημιουργική, επιτυχημένη γιορτή, αντάξια της κοινής προσπάθειας των παιδιών και του προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών και των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου το χρόνο που πέρασε.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Καννή: Ενίσχυση της ΟΠΚΕ με επιχειρησιακό κέντρο τον Πύργο και το Κατάκολο

otavoice

Εντάχθηκαν δύο έργα αποκατάστασης ζημιών στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

otavoice

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Αλεξόπουλου: Μόνιμη ΟΠΚΕ και δύο ομάδες ΔΙΑΣ στη Δυτική Αχαΐα

otavoice

Νέο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στα Άνω Λιόσια!

otavoice

Δ.Π. Φαλήρου: Αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

otavoice

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα»

otavoice