OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Έφτασε η ώρα για το «Acropolis Jet Raid 2024»

Η καρδιά του παγκόσμιου θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει έως το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Δήμο Ήλιδας, όπου η διάσημη παραλία του -η Κουρούτα- μετατρέπεται στη «Μέκκα» του παγκοσμίου πρωταθλήματος jet ski.

Ήδη, η πλατεία της Κουρούτας έχει γίνει ένας τεράστιος χώρος συνεργείων και pits για τους συμμετέχοντες και τους κριτές των αγώνων, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας από κάθε σημείο του πλανήτη, ενώ και η κεντρική εξέδρα για τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις έχει στηθεί και περιμένει το κοινό της περιοχής και ολόκληρης της χώρας.

Η διοργάνωση η οποία προετοιμάζεται εδώ και έξι μήνες από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων, είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στην Δυτική Ελλάδα, προσελκύοντας πάνω της τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού για τους αγώνες βρίσκονται ήδη στην Κουρούτα Διεθνή Αθλητικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Βριλησσίων: Νέες φυτεύσεις στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

otavoice

Δύο νέες κοινωνικές λειτουργοί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγράφων!!

otavoice

Χρ.Χριστοδουλόπουλος: «Είμαστε ελεύθεροι γιατί κάποιοι θυσίασαν το ΕΓΩ τους»

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Open Mall – Ολοκληρώθηκαν τα νέα πεζοδρόμια στη Στρ. Σαράφη

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να έχουμε νερό το επόμενο χρονικό διάστημα»

otavoice

Λ. Αβραμόπουλος: «Ήρθε η ώρα να χτίσουμε έναν αποτελεσματικό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας»

otavoice