OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Καλλιθέας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανώθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Καλλιθέας εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, στην Πλατεία Κύπρου.

Με στόχο πάντα την ενημέρωση και την προαγωγή της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην εκδήλωση συμμετείχαν Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια με διαγωνισμό γραφής και ζωγραφικής, τα έργα των οποίων εκτέθηκαν και βραβεύτηκαν όσα επελέγησαν.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Αιμοδοσίας Αθηνά Εξάρχου:

«Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Η ημέρα αυτή, είναι μια ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τους ανώνυμους εθελοντές αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τον ευρύτερο πληθυσμό σχετικά με την αναγκαιότητα εθελοντικής προσφοράς αίματος.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι Αυγερινού Ελένη, Ηλιάδης Νίκος, Παπαχρήστος Βασίλειος, Ψυχίδης Νίκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αβιτίδη Χριστίνα, Σειτανίδης Θεόδωρος και Τσενγκελίδης Βασίλης.

Παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Κολυβίρα Β. μέλη του Δ.Σ του σωματείου «ΘΗΣΕΑΣ», του ΣΑΤ και του Συλλόγου Αιμοδοτών.

Τέλος, από το κέντρο Υγείας Καλλιθέας με το οποίο υπήρξε και συνεργασία στην πραγματοποίηση της δράσης, παραβρέθηκαν η κ. Νικολαΐδου Ξανθίππη και η κ Τσενέ Μαργαρίτα.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό και τραγούδι από τους “music odyssey”, συγκρότημα του τμήματος Μουσικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice