OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κηφισιάς: Οδηγίες για την άσκοπη κατανάλωση νερού

Λόγω συνθηκών λειψυδρίας (γεγονός που έχει επισημάνει με το Σχετ. με Α.Π.: ΥΠΕΝ / ΔΣΔΥΥ / 23394 / 124 – 01 / 03 / 2024 έγγραφο το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο αναφέρει ότι δημοσιοποιήθηκαν από το Ευρωπαϊκό παρατηρητήριο προειδοποιητικές συνθήκες ξηρασίας σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα (πορτοκαλί ζώνη):

A. Η Υπηρεσία Ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς εφιστά την προσοχή σε όλους τους καταναλωτές επί της καλοκαιρινής περιόδου να κάνουν λελογισμένη χρήση νερού και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να είναι όσο το δυνατόν πιο φειδωλοί στη χρήση νερού ειδικά τις ημέρες του καύσωνα και αν είναι δυνατόν η κατανάλωση να περιορίζεται για προσωπική χρήση

Β. Η Υπηρεσία Ύδρευσης διαβεβαιώνει πως έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πως οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή. Όλες οι εγκαταστάσεις ύδρευσης λειτουργούν στο μέγιστο της απόδοσης τους, ειδικότερα με τις απαιτήσεις των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών, για να καλύψουν τις υδρευτικές ανάγκες.

Επειδή το νερό, ως το πολυτιμότερο αγαθό, αποτελεί δικαίωμα κάθε κατοίκου, είναι σημαντικότατη η από κοινού προσπάθεια για την εξασφάλιση του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας.

Σχετικά Άρθρα

Π.Δ.Ε: Τουρνουά beach volley σε συνεργασία με την Παναχαϊκή και το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»

otavoice

Στ.Αγγελούδης: Υπηρετούμε τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης με βάση το “flyover”

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Χρηματοδότηση 120.000 ευρώ για την ενίσχυση της πυροπροστασίας

otavoice

Υλοποιήθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Ανάπλαση πλατείας Ευαγγελιστρίας και κοινοχρήστων χώρων Τυλίσου

otavoice

Συνεργασία μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δήμου Κλουζ της Ρουμανίας

otavoice