OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

Με «φρέσκιες» ερμηνείες που φωτίζουν και αναδεικνύουν τη θεατρική δημιουργία τα μέλη της θεατρικής ομάδας εφήβων Ωραιοκάστρου «Crazy theater» παρουσίασαν το αντιπολεμικό δράμα του Ευριπίδη «Ελένη».

Η παράσταση δόθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αίθουσα Πολιτισμού «Νέλλυ Δελή» στο Κτίριο «Παύλος Μελάς» σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Βίκυς Γρηγοριάδου, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της αντιδημαρχίας Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και του πολιτιστικού συλλόγου «Εν Δράσει».

Το κοινό στην παράσταση καλωσόρισε ο πρόεδρος του «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς, τονίζοντας πως ο Σύλλογος ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις, με στόχο να παρουσιαστεί το έργο που παράγεται στις τοπικές θεατρικές ομάδες, το οποίο είναι αξιόλογο και ποιοτικό.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και κυρίως τους έφηβους ηθοποιούς, σημειώνοντας πως ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του τοπικού πολιτιστικού και θεατρικού έργου.

Η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, ανέφερε πως είναι θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έφηβοι συμμετέχουν σε θεατρικές ομάδες, καθώς μέσα από το θέατρο εξελίσσουν το ταλέντο τους και ενισχύεται η καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας εφήβων Ωραιοκάστρου «Crazy theater» παρουσίασαν την «Ελένη» με εξαιρετικές ερμηνείες και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice