OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Π.Φαλήρου: Εγκαίνια του Κήπου της Οικείας “Θάλεια Διπλαράκου”

Ακόμα μία εκπληκτική «Εαρινή Βραδιά Τέχνης & Πολιτισμού» απόλαυσαν οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου.

Μέσα σε λίγους μόλις μήνες η οικεία «Θάλειας Διπλαράκου» όχι μόνο εξυγιάνθηκε αλλά και μετατράπηκε σε ένα σπίτι τεχνών που από τον Απρίλιο φιλοξενεί ένα πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις, με κοινό παρονομαστή το υψηλό πολιτισμικό επίπεδο. Είναι αξιοσημείωτο, ότι οι Φαληριώτες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν αγκαλιάσει ένθερμα το εγχείρημα με κρατήσεις θέσεων και λίστες αναμονής να γεμίζουν.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε το «Αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού» με την ταλαντούχα Κατερίνα Αδάμ να ερμηνεύει μοναδικά διαχρονικές επιτυχίες της Μαρινέλλας, της Μπέλλου, της Μοσχολιού , της Τζένης Βάνου και πολλών ακόμα τραγουδιστριών που αποτελούν κομμάτι της Ελληνικής κουλτούρας.

Με πάθος και εκφραστικότητα η Κατερίνα Αδάμ, απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας και Ανωτέρων Θεωρητικών μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών , συγκίνησε όλους όσους βρέθηκαν στον κήπο της οικείας «Θάλεια Διπλαράκου» ερμηνεύοντας τραγούδια όπως Με αεροπλάνα και βαπόρια, Έρωτά μου ανεπανάληπτε , τα Παιδιά του Πειραιά και πολλές ακόμα δημιουργίες.

Τη βραδιά παρακολούθησε η σπουδαία καθηγήτρια φωνητικής και δασκάλα της Κατερίνας Αδάμ Julie Massino , η οποία είπε πως αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη βλέποντας να γίνονται τέτοιες σπουδαίες προσπάθειες για πολιτισμική ανέλιξη στο δήμο Παλαιού Φαλήρου , δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να παρακολουθούν δωρεάν όμορφες εκδηλώσεις.

Υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη δράση αλλά και για όλο το πρόγραμμα των «Εαρινών Εκδηλώσεων Τέχνης κι Πολιτισμού» είναι ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κι Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας, ο οποίος στο χαιρετισμό του επεσήμανε πως με τη στήριξη του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου , Γιάννη Φωστηρόπουλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημιουργεί πολιτισμικά προγράμματα υψηλού επιπέδου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Χαράλαμπο Παπακωστόπουλο που παρακολούθησε το αφιέρωμα αλλά και όλους τους θιασώτες που σταθερά παρευρίσκονται στις εκδηλώσεις και τους προσκάλεσε στο άγαλμα του Έφιππου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου την Τετάρτη 19 Ιουνίου και ώρα 20:30 για να απολαύσουν την Έλλη Πλατάνου σε μία ακόμα μοναδική βραδιά Jazz ‘n Blues.

Σχετικά Άρθρα

Αντιπροσωπεία του δήμου Μετεώρων στην αδελφοποιημένη πόλη Σβάμπαχ Γερμανίας

otavoice

Πέντε σημαντικές ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων

otavoice

Ο Δήμαρχος Σπάρτης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

otavoice

Ασπρόπυργος: Τελετή μνήμης και τιμής, για τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

otavoice

Ιωάννης Ηλίας: «Θαυμάζουμε το σθένος σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία»

otavoice

Το Σαρακίνικο της Μήλου ανάμεσα στις 20 καλύτερες του κόσμου!

otavoice