OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Παπαχρήστου: Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες

Για τις καίριας σημασίας παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή κατά το πρώτο πεντάμηνο θητείας της, γράφει ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, στην εφημερίδα «Το Παρόν», σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ο Δ. Παπαχρήστου, αξιολογώντας τις επεμβάσεις και τις τομές που έγιναν, ξεχωρίζει την αλλαγή εργασιακής νοοτροπίας τόσο των εργαζομένων όσο και των αιρετών στη βάση τεχνολογικών και άλλων αντικειμενικών κριτηρίων αξιολόγησης.

Εξειδικεύοντας τη βαθύτερη σκέψη που τον ώθησε να δώσει βαρύτητα στο συγκεκριμένο πεδίο τονίζει, μεταξύ άλλων: «Έχουμε υπόψη μας ότι όλοι εμείς, αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι, αμειβόμαστε με δημόσιο χρήμα, το οποίο πρέπει να τιμάμε επιστρέφοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους εργοδότες μας, δηλαδή στους πολίτες», υπογραμμίζει.

Στη συνέχεια αναφέρεται στους εντατικούς καθαρισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε κοινόχρηστους χώρους, στις μικρές αλλά σημαντικές αναπλάσεις, στην επισκευή και ανάπλαση κατεστραμμένων παιδικών χαρών, στη δημιουργία Υπηρεσίας Δόμησης στον δήμο για πρώτη φορά, στη σημαντική ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, στο μεγάλο έργο οδοποιίας που επίκειται και σε πολλά ακόμη θέματα.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σχετικά Άρθρα

Κυριακή χωρίς αυτοκίνητο στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Αττικής

otavoice

Γίνε εθελοντής για τα Seatrac! – Η θάλασσα είναι για όλους στον Δήμο Κατερίνης

otavoice

Πελετίδης: «Η Κυβέρνηση να αναλάβει τώρα τις ευθύνες της για την πυροπροστασία!»

otavoice

Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας τον Ιούλιο στη Γορτυνία- Το πρόγραμμα

otavoice

Δ. Κοζάνης: Κοκκαλιάρης-Φουρκιώτη στο Υπουργείο Τουρισμού

otavoice

Δήμος Παιανίας: Δύο νέα κινητά συνεργεία στην Υπηρεσία Ύδρευσης

otavoice