OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ένα σύγχρονο στολίδι το ανακαινισμένο Εθνικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού

Την αμέριστη ικανοποίηση του από την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων αναβάθμισης του Εθνικού Σταδίου Σκάλας Ωρωπού εξέφρασε με δήλωση του ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης. Ένας σημαντικός αθλητικός χώρος που ήταν εγκαταλελειμμένος αποτελεί πλέον μια σύγχρονη υποδομή στην υπηρεσία των αθλητικών σωματείων και των δημοτών.

Ο κ. Γιασημάκης ανέφερε:

Θέλω με την σημερινή μου ανάρτηση,να μοιραστώ μαζί σας την χαρά αλλά και την υπερηφάνεια μου,για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο Εθνικό Στάδιο Σκάλας Ωρωπού,το οποίο μετά από πολλά χρόνια που παρέμενε εγκαταλελειμμένο και ημιτελές, αποκτά σήμερα επιτέλους την μορφή και το επίπεδο που του ταιριάζει.

Με παρεμβάσεις σε ολα τα επίπεδα, από την νέα περίφραξη και τον νέο ολοκαίνουργιο και τελευταίας τεχνολογίας τάπητα, μέχρι την δημιουργία εξέδρας και την τοποθέτηση σύγχρονων προβολέων φωτισμού LED.

Ένα πραγματικό πια Στάδιο,παραδόθηκε στη νεολαία μας και σε όσους αισθάνονται νέοι.

Όταν δε προχωρήσουμε και στις υπόλοιπες εργασίες που προγραμματίζουμε,οι οποίες έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση των αποδυτηρίων και άλλες συμπληρωματικές παρεμβάσεις στο χώρο, τότε θα μιλάμε για ένα από τα ωραιότερα στάδια της Αττικής.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω,πως προγραμματίζουμε την ανακατασκευή και την αποκατάσταση όλων των γηπέδων της περιοχής μας, όπως έχουμε υποσχεθεί, καθώς το θεωρούμε χρέος μας,απέναντι στην νεολαία του τοπου μας ,που έχει το δικαίωμα να αθλείται σε σύγχρονές και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μαζί προχωράμε για τον Ωρωπό που ονειρεύμαστε και μας αξίζει……

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice