OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επίσκεψη Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Δήμαρχο Κιλκίς

Την επίσκεψη του ευρωβουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αντιπροέδρου του
Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δέχθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και είχαν μια πολύ παραγωγική συνεργασία, με κεντρικό άξονα τις ευρωπαϊκές περιφερειακές πολιτικές και τη θετική ανάκλασή τους σε αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται ο τόπος.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε στον κ. Μεϊμαράκη ότι η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει και υλοποιεί έργα πολλών εκατομμυρίων (εμβληματικά έργα ΔΕΥΑΚ σε 35 οικισμούς, αποχετευτικό δίκτυο Καμπάνη, Μανδρών, Παντελεήμονα, Νέας Σάντας, ολιστικό σύστημα παρακολούθησης πηγών υδροληψίας, βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Αγίας Παρασκευής, Αμαράντων και Νέου Αγιονερίου κ.α.) και αξιοποιεί τις εθνικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές ροές επιδιώκοντας τη συγκράτηση του πληθυσμού στα χωριά και την ενίσχυσή τους σε υποδομές.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές αναφέρθηκε στις μάχες που δίνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προάσπιση των εθνικών μας αιτημάτων στην ΚΑΠ, την θωράκιση της χώρας με νέα έργα αλλά και στις νέες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ευρώπη ως προς την διαμόρφωση μιας κοινής αμυντικής στρατηγικής, την κλιματική αλλαγή, την τεχνητή νοημοσύνη.

Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη έχει βελτιωθεί θεαματικά, χάρη στις επίμονες προσπάθειες της Κυβέρνησης και πρέπει να διαφυλαχθούν και να πολλαπλασιαστούν οι εθνικές κατακτήσεις στην Ευρώπη ήταν η επωδός της συζήτησης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στον κ. Μεϊμαράκη καλή δύναμη και ευόδωση του προεκλογικού του αγώνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης
Χατζηαποστόλου και οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, Γιώργος Μπαλάσκας, Θεμιστοκλής Κοσμίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κοζάνης: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Κοινότητες

otavoice

Δ.Ελασσόνας: Κοινόχρηστοι χώροι χωρίς αποκλεισμούς στο Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Κλιματική ουδετερότητα: 6 βήματα από τους 6 ελληνικούς Δήμους-πιλότους

otavoice

Δ.Ήλιδας: Ενημέρωση θεμάτων πυρασφάλειας-πολιτικής προστασίας στους προέδρους των κοινοτήτων

otavoice

Συναντήσεις Δημάρχου Σπάρτης με Υφ.Εσωτερικών και Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων

otavoice

Αγωνία για το Ναυάγιο Ζακύνθου: «Αν δεν γίνει κάτι, σε 5-6 χρόνια δεν θα υπάρχει»

otavoice