OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Μανούρης: Σχεδιάζουμε πως να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα

Ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης κατά τη διάρκεια της 3η Attica Green Expo έκανε δηλώσεις την κάμερα του Npress.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης τόνισε ότι:

«Ουσιαστικά σχεδιάσαμε πως να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα καθώς είμαστε πίσω ως Δήμος στο ισοζύγιο πράσινου αλλά και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών με τις δράσεις εθελοντικών ομάδων». Υπογράμμισε πως από τον Σεπτέμβριο θα ξεδιπλωθούν περισσότερες και πιο οργανωμένες δράσεις με τη συμμετοχή των σχολείων.

Επισήμανε ότι η Νέα Ιωνία συντονίζει τη δράση της και με άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς αποτελεί ένα από τα πρώτα 93 μέλη της πρωτοβουλίας του Δικτύου των Ελληνικών Ανθεκτικών Πόλεων αλλά και στο Σύνδεσμο Προστασίας των Τουρκοβουνίων όπου υπάρχει σχεδιασμός για την αξιοποίηση του Άλσους της Ομορφοκκλησιάς .

Οι ανθεκτικές πόλεις είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τη χώρα καθώς είναι μεγάλο το πρόβλημα ενεργειακής φτωχοποίησης στις πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως ο Δήμος Ν. Ιωνίας με ελλείψεις σε πράσινο, προβλήματα κυκλοφορίας, και προσβασιμότητας (με προβληματικά πεζοδρόμια και όχι μόνο).

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice