OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην Ζ’ Παιδική Κατασκήνωση Κερατέας η Υπουργός Σ. Ζαχαράκη

Tην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, στην Ζ’ Παιδική Κατασκήνωση Κερατέας, παρουσία του πρώην Δημάρχου και Αντιπροέδρου της ΔΑΝΕΤΑΛ Κωνσταντίνου Λεβαντή, του εντεταλμένου συμβούλου και Προέδρου της Κατασκήνωσης Γιώργου Αδάμη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Νίκου Στάμου.

Η κατασκήνωση της Κερατέας, η οποία φέτος θα φιλοξενήσει 1.440 παιδιά σε έξι περιόδους, προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, με νεόδμητα ξύλινα σπιτάκια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, εξοπλισμένο ιατρείο και καθαρούς χώρους.

Διαθέτει επίσης τρία γήπεδα μπάσκετ, ένα γήπεδο τένις και ένα μίνι θεατράκι για προβολές ταινιών που είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους. Μια παιδική χαρά είναι υπό κατασκευή, ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 και των δύο γηπέδων μπάσκετ.

Ο Δήμος Λαυρεωτιής ευχαριστεί θερμά την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και τα στελέχη του Υπουργείου, για την άμεση απόκριση και την καίρια συμβολή στην χρηματοδότηση του κατασκηνωτικού προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice