OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ στη Δημητσάνα, ο δήμαρχος Γορτυνίας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης παρακολούθησε το σεμινάριο εκπαίδευσης στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS- ΚΑΡΠΑ) και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που διοργάνωσαν ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοί Γορτυνίας και ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας και περιλάμβανε την διαδικασία μάθησης υποστήριξης της κυκλοφορίας και της αναπνοής με απλά μέσα καθώς και την εκπαίδευση της σωστής χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Οι εκπαιδευόμενοι διδαχθήκαμε τη θέση ανάνηψης και την αντιμετώπιση της πνιγμονής. Πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση πάνω σε πρόπλασμα.

Ο κ. Κούλης σημείωσε: Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αετοί Γορτυνίας και στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας για την διοργάνωση του εξαιρετικού και πολύ χρήσιμου σεμιναρίου. Η απόκτηση τέτοιων ειδικών γνώσεων και δεξιοτήτων συνεισφέρουν στην βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας στη ζωή μας.

Σχετικά Άρθρα

Πελετίδης: «Η Κυβέρνηση να αναλάβει τώρα τις ευθύνες της για την πυροπροστασία!»

otavoice

Κινητή Μονάδα Κέντρου Κοινότητας τον Ιούλιο στη Γορτυνία- Το πρόγραμμα

otavoice

Δ. Κοζάνης: Κοκκαλιάρης-Φουρκιώτη στο Υπουργείο Τουρισμού

otavoice

Δήμος Παιανίας: Δύο νέα κινητά συνεργεία στην Υπηρεσία Ύδρευσης

otavoice

Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξασφάλισε ο Δήμος Χαλανδρίου σε ρόλο συντονιστή

otavoice

Δεκαεννέα (19) παιδικές χαρές για ΑμεΑ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

otavoice