OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συμμετοχή του Δήμου Ιωαννιτών στο Balkan Energy Forum

Ο Δήμος Ιωαννιτών έδωσε το παρόν στο Balkan Energy Forum που διοργανώθηκε στα Κοίλα Κοζάνης, από τις 23 έως τις 25 Μαΐου 2024, με στόχο την ανάδειξη των πλέον σημαντικών και επίκαιρων θεμάτων που αφορούν την ενεργειακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου, Γιώργος Αντωνίου, συμμετείχε στη συζήτηση με θέμα : «Ελληνικές κλιματικά ουδέτερες πόλεις και ενεργειακές κοινότητες ΟΤΑ» επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Δήμου στον στόχο της Κλιματικής Ουδετερότητας.

Με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ Κοκκαλιάρη Γιάννη, τον Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Ουδετερότητας Δήμου Καλαμάτας κ Βασίλη Παπαευσταθίου και τον κ. Δημήτρη Τσαλέμη, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας συζήτησαν την επόμενη μέρα των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων.

Παρόντες στη συζήτηση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης
και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή τους στόχους των πόλεων έως το 2030 καθώς και τις προκλήσεις που σχετίζονται με την ωρίμανση και την χρηματοδότηση έργων.

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice