OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Αιγάλεω: Εντυπωσιακή συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά 3on3 streetball

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά 3on3 streetball «Τάπα στη βία και τον Ρατσισμό», που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω και ο Π.Σ.Α.Κ.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΟΥ ΕΥΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ».

Το κάλεσμα βρήκε ανταπόκριση από εκατοντάδες συμμετέχοντες από όλη την Αθήνα και το Αθλητικό Κέντρο πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία.

Συγκεκριμένα 780 άτομα κάθε ηλικίας πήραν μέρος στη διήμερη αυτή γιορτή του αθλητισμού που συνδύαζε δράση, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και αμέτρητα καλάθια.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος με την Ειδική Γραμματέα του Π.Σ.Α.Κ.Κ. Ιωάννα Δίελα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτούλιας κατά το καλωσόρισμά τους τόνισαν:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι που η πόλη μας φιλοξένησε για ακόμη μία χρονιά το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που αποτελεί τον μακροβιότερο θεσμό 3on3 της Ευρώπης.

Η επί σειρά ετών επιτυχημένη διοργάνωση του Π.Σ.Α.Κ.Κ. αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και συγχρόνως μια φιλανθρωπική δράση με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα που βάζει «Τάπα στη βία και τον Ρατσισμό».

Ευχαριστούμε θερμά τον Π.Σ.Α.Κ.Κ. για την εμπιστοσύνη του και την άριστη συνεργασία καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των ηλικιών για τη συμμετοχή τους.

Η άριστη διοργάνωση και η μαζική συμμετοχή είναι το εχέγγυο για περισσότερες αθλητικές δράσεις στο μέλλον».

Δείτε τους νικητές του τουρνουά μπάσκετ 3on3 στον ακόλουθο σύνδεσμο

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice