OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αργιθέας: Υπογράφηκε σύμβαση για επτά νέες παιδικές χαρές

Υπογράφηκε από το δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου η σύμβαση για τις ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ και ξεκινάει η κατασκευή της πρώτης από τα Βραγκιανά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα! Ακολουθεί η τοποθέτηση παιδικών χαρών σε Αργύρι, Καταφύλλι, Αργιθέα, Καλή Κώμη, Βλάσι και Πετρίλο!

Σε απόλυτη συνεργασία με το Δασαρχείο Μουζακίου, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ Καρδίτσας και με την παρουσία του Προέδρου και κατοίκων του Λεοντίτου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κοπής ξερών κλώνων του ιστορικού πλατάνου από εξειδικευμένο συνεργείο (σχετική αναλυτική ανάρτηση έχει δημοσιεύσει ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Πούλιος, ο οποίος ήταν επίσης παρών). Ας ελπίσουμε ο πλάτανος να αντέξει για πολλούς αιώνες ακόμα….

“Έπεσαν” τα πρώτα τσιμέντα στον οικισμό “Κριτσάρι” από τη χρηματοδότηση που έχουμε εξασφαλίσει προ καιρού για έργα αγροτικής οδοποιίας από το ΥπΑΑΤ.

Η Λίμνη Στεφανιάδας ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσω της παρουσίας της μοναδικής Κατερίνας Σολδάτου στην ΕΡΤ!👇👇👇
https://www.ertnews.gr/…/katerina-soldatou-i…/...

Το Σαββάτο 13/7 σας περιμένουμε στο Πετρίλο για το Κύπελλο Ποδηλασίας! Οι προετοιμασίες των αθλητών ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

Σχετικά Άρθρα

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice

Δ.Χαλκηδόνος: Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

otavoice

Ο Κ. Ασκούνης επισκέφτηκε το “Kallithea Summer Sports Camp”

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice