OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Δέλτα: Αναβάθμιση Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης»

Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε μια μεγάλη παρέμβαση στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης» η οποία πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική δωρεά της Eurobank AE.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας 29/07 πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, ο αγιασμός του Συνεδριακού Κέντρου και ακολούθησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του οποίου μεγάλο μέρος παρακολούθησε και ο κ.κ. Βαρνάβας ως «δημότης του Δήμου Δέλτα» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, καθώς είναι γνωστό ότι γεννήθηκε στα Διαβατά και παραμένει εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δήμου Δέλτα.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά τόνισε σχετικά ότι:

«Η αναβάθμιση του Συνεδριακού Κέντρου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης» έχει πολύ μεγάλη αξία καθώς προσφέρει στους πολίτες του Δήμου μας, ένα κτίριο σύγχρονο και λειτουργικό, όπως θέλουμε να είναι όλα τα κτίρια του Δήμου μας. Αυτή την εικόνα θέλουμε στο μέλλον να δούμε και να θαυμάζουμε σε όλα τα δημοτικά μας κτίρια και υποδομές, αξιοποιώντας κάθε εργαλείο χρηματοδότησης προς όφελος των πολιτών. Ένα Συνεδριακό Κέντρο που από εδώ και στο εξής θα στεγάζει και θα φιλοξενεί εκατοντάδες συναντήσεις, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, προσφέροντας σύγχρονες υποδομές και ανέσεις, αναδεικνύοντας παράλληλα την εικόνα ενός Δήμου που έχει στραμμένο το βλέμμα του προς την ανάπτυξη και το μέλλον.

Φυσικά η συγκριμένη αναβάθμιση δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα και μάλιστα με την αμεσότητα και την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιήθηκε δίχως τη συνδρομή και στην υποστήριξη της EUROBANK AE η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης στάθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός στο πλευρό του Δήμου μας, με μία τόσο σημαντική παρέμβαση σε ένα από τα πιο κομβικά, αν όχι το πλέον κομβικό ως έδρα του δημοτικού συμβούλιου, κτίριο του δήμου μας.

Θα ήθελα λοιπόν εκ μέρους σύσσωμης της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου να ευχαριστήσω την Eurobank ΑΕ αλλά και όλα τα στελέχη της διοίκησης της, τα οποία εργάστηκαν, για να γίνει η αναβάθμιση αυτή, πραγματικότητα.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, κ.κ. Βαρνάβα, ο οποίος όπως πάντα κάνει, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας. Όπως έχω ξαναπεί, ο Σεβασμιότατος δεν είναι μόνο ο πνευματικός μας πατέρας, αλλά είναι και ένας ενεργός δημότης του Δήμου μας, του Δήμου Δέλτα, ο οποίος στέκεται ανελλιπώς δίπλα μας και αγωνίζεται για το καλό του τόπου του, για το οποίο και τον ευχαριστούμε από καρδιάς».

Σχετικά Άρθρα

Πελετίδης: «Η Πάτρα αλλάζει θετικά κι ελπίζω να ομονοήσουμε για το καλό όλων μας»

otavoice

Χρηματοδότηση 2.359.997,76€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ. Αμαρουσίου: Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Ξυλούρη

otavoice

Επίσκεψη Κερκυραίων της Νέας Υόρκης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

otavoice

Ένα ακόμη φορτηγό εξασφάλισε για τις Υπηρεσίες του ο Δήμος Κηφισιάς

otavoice

Συνάντηση Παπαστεργίου- Γιασημάκη: “Ανοίξαμε ένα κεφάλαιο για το Δήμο Ωρωπού”

otavoice